Was de relatie van Maura en Curtis nep?

love island curtis en maura

Begin deze maand kondigde Maura via Instagram Stories aan dat zij en Curtis uit elkaar zijn. Dat is op zich niet gek, zo gaat dat wel bij meer Love Island-koppels. Maar als we de Britse tabloid The Sun mogen geloven, zijn Maura en Curtis al die tijd bij elkaar gebleven om grote samenwerkingen met merken binnen te slepen.

Maura zou al maanden geleden de relatie hebben willen verbreken, maar werd door haar management aangeraden om dat vooral niet te doen. Want er stonden nogal veel gezamenlijke boekingen op de agenda.

curtis and maura
@maurahiggins

En terwijl Curtis en Maura de relatie bleven faken, werd Curtis meerdere malen met andere vrouwen gespot. Erger nog; hij werd beschuldigd van vreemdgaan. Er doken zelfs video’s op, van een stomdronken Curtis in de armen van een andere vrouw. Curtis heeft nooit op de breuk met Maura gereageerd, evenmin op de beschuldiging over dat hun relatie nep zou zijn.

De bron van The Sun is anoniem. Ook Maura heeft niet gereageerd op de ontboezeming van de tabloid.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: TheTab.com | Beeld: Getty Images
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.