Wat een moppie! Marly van der Velden moeder geworden van een zoontje

Marly van der Velden zoontje

Marly van der Velden is moeder geworden van een zoontje. Eind december maakte de GTST-actrice haar derde zwangerschap bekend en eindelijk is de kleine jongen gearriveerd. Net zoals haar twee eerste kindjes heeft ook de derde spruit een prachtige dubbele naam gekregen bij de geboorte.

Marly van der Velden zoontje

Nog net op het randje van de maand mei is Marly van der Velden bevallen van haar zoontje. Het is het derde kindje voor haar en haar man Mike Meijer. Zoals we van het stel gewend zijn, heeft ook deze kleine spruit een prachtige dubbele naam gekregen. “Op 31.05 is Jimi-Jones geboren.”We zijn zo ontzettend gelukkig. 💙 “. schrijft de actrice bij twee schattige plaatjes van haar pasgeboren zoon. Op die foto’s is goed te zien wat een enorme bos haar de kleine Jimi-Jones al heeft. Ook kersverse vader Mike kan zijn geluk niet op met zijn eerste zoon. “My Boy!!!” schrijft hij enthousiast bij zijn post.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marly Van der Velden (@marlyvd)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mike Meijer (@mikemeijer23)

Felicitaties van GTST-collega’s

Natuurlijk kunnen alle GTST-collega’s niet wachten om Marley en Mike te feliciteren. “Woeehoeee omg gefeliciteerd lieverds”, schrijft Britt Scholte. Ook nieuwe collega Romy Monteiro feliciteert Marly. Bo Maerten – die zelf ook pas moeder is geworden – laat een felicitatie en een blauw hartje achter onder de post. En natuurlijk kan de reactie van Everon Jackson Hooi, die soap-man Bing speelt, niet uitblijven: “Dat hebben jullie weer prachtig geproduceerd ❤️😍❤️ “.

Nina uit Goede Tijden, Slechte Tijden?

Natuurlijk moest de GTST-actrice op een gegeven moment met zwangerschapsverlof. Er werd al bekend gemaakt dat het personage van Marly – Nina – niet zwanger zou worden, dus moest er een andere oplossing gevonden worden. Die kwam er. Aangezien Nina in de mode-industrie werkt, kon dat een perfect ‘smoesje’ worden om Meerdijk even te verlaten. Vanwege een doorstart van La Nina werkte Nina samen met man Bing aan een nieuwe kledinglijn. En daar had de ontwerpster natuurlijk net een speciaal stofje voor nodig die alleen in Indonesië te vinden was. Die zoektocht zou wel eens weken, maar ook maanden kunnen duren. Handig bedacht, vind je niet?

Prachtig gezin

Samen met haar partner Mike heeft Marly van der Velden al twee dochters: Sammy-Rose, geboren in september 2014, en Jackie-Rey, geboren in oktober 2017. De meiden zijn nu grote zussen van een broertje. In december maakte de GTST-actrice het heuglijke nieuws bekend in verwachting te zijn van haar derde kindje. Een maand later onthulde ze het geslacht op grootse wijze.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

 Bron: Flair | Beeld: Instagram, Brunopress