Wat speelt er tussen Temptation’s Angela en verleider Sam?

Angela Sam

Nu Temptation’s Angela en Chris uit elkaar zijn, vermoeden veel mensen dat Sam weleens íets te maken zou kunnen hebben met de breuk. De krullenbol had het namelijk wel erg gezellig met de verleider op het eiland. Zou er dan toch meer spelen?

Lees ook:
Zó gaat het nu met Angela en Elke van ‘Temptation Island’

En dat niet alleen. Sam maakt ook regelmatig zijn opwachting in de Instagram Stories van Angela. Eén en één is twee zou je denken, maar volgens haarzelf zit de vork toch íets anders in de steel.

Angela en Sam

In een interview op het Belgische radiostation MNM legt Angela uit hoe het nu zit. ‘Ik heb die vraag al heel vaak gehad, maar ik snap die hele hype niet zo’, begint ze. ‘Wat ik met Sam heb is gewoon puur vriendschappelijk. Voor mij is hij een goede vriend. Hij heeft leuke eigenschappen als vriend, dat betekent niet dat hij ook goede eigenschappen als boyfriend heeft. Zelfs als ik al heel lang vrijgezel zou zijn, zou ik geen relatie beginnen met Sam.’

Uit elkaar

Via Instagram Stories liet Angela weten dat het over en uit is met Chris. ‘Ik wil jullie via deze weg laten weten dat Chris en ik recent hebben besloten om elk onze eigen weg op te gaan’, schreef ze onder meer. ‘We hadden al een jaar wat moeilijkheden in onze relatie. Onze mening over huwen was daar één van. We hebben geprobeerd om er aan te werken en na Temptation voelde onze relatie zelfs beter dan ervoor.’ Ondanks alle geruchten is Sam dus níet de reden van de breuk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: LoveReality | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!