Wauw: deze Airbnb bevindt zich in het Louvre (en je kunt een overnachting winnen)

airbnb louvre parijs

Normaal gesproken ga je naar het Louvre voor kunst, maar nu doen ze het even helemaal anders. Heb je hier altijd al willen overnachten? Grijp dan nu jouw kans. Via Airbnb kun je namelijk een overnachting winnen. Kun je dat ook weer van je bucketlist afstrepen.

Ja, je leest het goed. Airbnb en het Louvre hebben de handen ineen geslagen. Ter ere van het 30-jarig bestaan van het museum is er een minipiramide ín het glazen gebouw geplaatst. Voor één nacht, op 30 april, kun je de unieke kans krijgen (mét een +1) om te zien wat er gebeurt wanneer de lichten uitgaan in ’s werelds meest magische museum.

Hapje, drankje, concert

Door een kunsthistoricus word je meegenomen op een op maat gemaakte toer, geniet je na afloop van een drankje bij de befaamde Mona Lisa én krijg je een diner voorgeschoteld bij de Venus van Milo. Later op de avond word je nog getrakteerd op een concert in de kamer van Napoleon III om vervolgens de weg terug te zoeken naar de slaapkamer.

De wedstrijd

Wat je moet doen om in aanmerking te komen voor de speciale avond én nacht? Niet veel. Laat je gegevens vóór 12 april 23.59 uur achter op déze website en beantwoord de vraag: Waarom ben jij Mona Lisa’s perfecte gast? Airbnb en het Louvre selecteren één gelukkige winnaar die samen met één reismaatje de unieke experience mag meemaken.

Airbnb Experiences

Niet gewonnen? Niet getreurd. De samenwerking tussen Airbnb en het Louvre gaat gelukkig verder dan de winactie. Zo kun je van mei tot het einde van het jaar een reeks bijzondere Experiences in het Franse museum boeken, waaronder een aantal concerten. Op die manier kan iedereen – dus óók degenen die er al meerdere keren geweest zijn – het Louvre opnieuw te ontdekken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Flaironline.nl | Beeld: Airbnb
Elle (19) heeft een passie voor mode, muziek, fotografie en koken. Voor VIVA.nl schrijft ze over liefde, trends en alles wat de millennial bezighoudt. En ze is altijd op zoek naar mooie tijdschriften voor aan haar muur.