Ontmoet Jacob Busch, de vriend van Rebel Wilson

rebel wilson vriend

Het is je vast niet ontgaan: op VIVA zijn we fan van Rebel Wilson. We gunnen haar alles, dus ook een knappe liefde. En hallo zeg, wie is de nieuwe vriend van Rebel Wilson?

Rebel Wilson: een dame vol lef

Rebel Wilson, you gotta love her. Ze is een van de weinige Hollywood-actrices die humor en brutaliteit perfect weet te combineren. En juist met dat talent trapt ze met plezier tegen de stereotypes van de filmindustrie aan. Ik bedoel, kijk vooral even naar haar speech op de BAFTA awards aan het begin van dit jaar. De zaal is overladen met A-sterren. Van prins William tot Margot Robbie, ze zitten er allemaal. En Rebel Wilson? Die trekt zich er niets van aan, stapt dapper het podium op om vervolgens iedereen omver te blazen met haar woorden vol lef. Aantal views op YouTube: meer dan zeven miljoen.

Tekst gaat verder onder video.

En het lijkt Rebel Wilson de laatste tijd voor de wind te gaan. Na de trilogie van Pitch Perfect schitterde ze in het sarcastische Isn’t It Romantic en bekleedde ze samen met Anne Hathaway de hoofdrol in The Hustle. En dan is er nog die zelfzorg: Rebel Wilson is bezig met afvallen en neemt haar volgers op grappige wijze mee in haar bijzondere transformatie. ‘Just call me Fit Amy’, een verwijzing naar haar ‘Fat Amy’ karakter in Pitch Perfect, is een van haar nu al bejubelde bijschriften op Instagram.

Jacob Busch

En sinds kort is er nóg iets dat ze niet onder stoelen of banken steekt: ze heeft de liefde gevonden. Jacob Busch, qua uiterlijk niet te verwarren met Gabriel uit Emily in Paris, mag zich de trotse partner van Rebel Wilson noemen. De twee leerden elkaar in 2019 kennen via gemeenschappelijke vrienden. En als je denkt dat Rebel Wilson een droombaan heeft, check dan die van Jacob Busch: hij is eigenaar van het zuivelvrije ijsmerk Napp’s.

Pas onlangs, tijdens een gala in Monaco afgelopen september, maakten Rebel en Jason hun relatie ‘Hollywood official’ door samen op de rode loper te verschijnen. Sindsdien is het hek van de dam en is Jacob Busch vaker te zien op haar Instagram. Jacob Busch is een lid van de familie Anheuser-Busch, wiens voorouders in 1852 de Adolphus Busch-brouwerij mede-oprichtten. Het bedrijf werd in 2008 verkocht aan InBev en nu heeft de Anheuser-Busch-clan een geschatte waarde van $ 13,4 miljard.

Lees ook: Pitch Perfect-actrice Rebel Wilson: ‘Ik werd betaald om dik te blijven’

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.