Wauw! Dít is de nieuwe jury van HNTM

Yay, een gloednieuwe seizoen van ‘Holland’s next top model’ is in aantocht. En yes, na al die seizoenen vol drama, fashion en strijd blijft dit nog steeds één van onze favoriete televisie programma’s. Dit seizoen belooft veel goeds, want er is een compleet nieuwe jury!

Nederlands topmodel

Het RTL5-programma vond het tijd voor verandering en strikte onder andere Kim Feenstra als jurylid. Precies, de winnares van HNTM in 2007. Kim is inmiddels uitgegroeid tot écht topmodel en kan jonge meiden als geen ander de beste tips & tricks geven.

Oude bekende

Naast Kim zal nog een bekende schitteren, namelijk Nigel Barker. Hij jureerde jarenlang – maar liefst zventien (!) seizoenen – aan de zijde van Tyra Banks in de Amerikaanse versie van ‘Next top model’.

Stylist

Last but not least moet er natuurlijk ook een kritische stylist in de jury zitten. Het Nederlandse HNTM-team heeft daarom gekozen voor JeanPaul Paula.

Eerder werd al bekend dat Anna Nooshin het stokje van Anouk Smulders als presentatrice overneemt. “Dit is voor mij echt een onwijze droom die uitkomt. Ik kijk dit echt al vanaf dat het begon. Dat ik dit mag presenteren, vind ik echt spannend”, aldus Anna.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron RTL5 | Beeld HNTM, Instagram
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.