Wauw: twerkende tienerjongen van Spaanse Got Talent gaat viral

Wat leven we toch in ontzettend leuke tijden… In de Spaanse versie van Got Talent loopt de tienerjongen Toni het podium op en vertelt hij trots dat hij niet gaat dansen of goochelen, maar gaat twerken. Het publiek reageert in eerste instantie verbaasd, maar al snel volgt een daverend applaus. Het twerk-optreden van Toni gaat inmiddels viral.

Je zou denken dat twerken alleen iets voor vrouwen is, maar Toni bewijst het tegendeel. Hij schudt zo hard met zijn billen en stuitert zo hard in de spagaat dat het er bijna pijnlijk uitziet. Maar hoe cool, een tienerjongen die zichzelf heeft leren twerken. Aan de jury legt hij na zijn optreden uit: ‘Ik heb het mezelf thuis aangeleerd, zo’n drie jaar geleden. Ik heb heel veel filmpjes van zwarte vrouwen bekeken op Youtube en zo heb ik het geleerd.’ De jongen haalde genoeg stemmen om door te gaan naar de volgende ronde.

Bekijk zijn spetterende optreden hieronder. Drie miljoen anderen gingen je al voor.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

viva zomerdeal

Bron: HLN.be | Beeld: Got Talent Espana
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.