Wauw: zo ziet Emma Stone eruit als Cruella De Vil

Cruella

Nog iets om ons de komende tijd enorm op te verheugen: de live-action vertolking van de klassieke Disney-villain Cruella De Vil. Want hoewel ze verantwoordelijk is voor menig jeugdtrauma, is Cruella ook een nogal intrigerend karakter. Emma Stone onderging een metamorfose om haar verhaal te vertellen in de film ‘Cruella’. 

De film is nog niet uit, maar in de net uitgebrachte trailer zien we al wel hoe Emma Stone eruit ziet als Cruella De Vil. Dat blijkt precies waar we op hadden gehoopt: uitzinnige kapsels, dramatische outfits, een duivelachtige lach en een fascinerende achtergrond.

De trailer:

Psycho

In het Londen van de jaren 70 probeert Cruella, die dan nog Estella heet, door te breken als modeontwerper als een soort Vivienne Westwood met een knipoog naar de punktijd. ‘Ik besefte al vroeg dat ik de wereld anders zie dan alle anderen. Dat viel niet goed bij sommige mensen, maar ik ben niet voor iedereen. Ik denk dat ze altijd bang waren dat ik een… psycho ben’, horen we Cruella in de trailer zeggen. Bijna twintig jaar later blijkt Cruella geen haar minder eng dan vroeger.

Première

Hoe dan ook: Cruella wordt een film om je op te verheugen. Een intrigerend verhaal, een geweldige rol voor Emma Stone (en let in de trailer ook even op de geweldige Emma Thompson), adembenemende outfits en decors: we kunnen niet wachten. De Nederlandse première van de film staat gepland voor 26 mei 2021.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Disney’s Cruella (@cruella_2021)


Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: IMDB | Beeld: Getty

 

 

 

Viva’s Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. @susandalstra