We gaan in 2018 gewoon door met de gekke foodtrends: er bestaat nu zoiets als crossushi

crossushi

Hoewel je zou denken dat er na alle foodtrends uit 2017 niets geks meer te bedenken valt, blijkt niets minder waar. Een bakker uit San Francisco komt namelijk met de ‘crossushi’; een croissant gevuld met sushi.

Voor liefhebbers van de Japanse én Franse keuken heeft bakkerij Mr. Holmes Bakehouse – die naast San Francisco vestigingen heeft in Los Angeles en Seoul – de crossushi op de markt gebracht, die nu getipt wordt als dé foodtrend van 2018. De croissant gevuld met gerookte zalm, wasabi, gember en nori is afgewerkt met sesamzaadjes en wordt geserveerd met sojasaus.

Op social media kan de crossushi rekenen op uitgesproken meningen. Van ‘dit moet een grap zijn’ en ‘dat krijg je toch niet naar binnen ’s ochtends’ tot ‘het beste van twee werelden’. Ondanks alle reacties, laat mede-eigenaar Aron Tzimas weten dat het product populair is en vrij snel uitverkocht raakt.

Lijkt het jou lekker?

 

Een bericht dat is gedeeld door @ride.or.dine op

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron HLN | Beeld Instagram