We huilen een beetje van binnen: Temptation’s Fabiola disst Famke Louise in een rap

fabiola

Met nog tien dagen op de teller bereikt de hysterie rondom Temptation Island een absoluut hoogtepunt. Het een na het andere feitje druppelt binnen en de roddels volgen elkaar in hoog tempo op. Maar met de komst van de nieuwe verleiders en koppels worden de deelnemers van vorig seizoen natuurlijk zenuwachtig. Hoe zorgen zij ervoor dat ze in de schijnwerpers blijven staan? Fabiola doet het voor!

Lees ook:
Dit zijn de koppels van Temptation Island 2019

De wulpse blonde krullenbol laat middels een rap namelijk van zich horen. Na haar vete met Niels en Rosanna lijkt ze nu haar pijlen te richten op Famke Louise. Want Famke Louise, weet je zelluf, die is een pilaar. Zo rapt ze. Een pilaar? Ja precies… Kijk en huiver.

Kun je de video niet goed zien? Klik dan hier.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.