We kunnen niet wachten: vanaf deze datum kijken we weer naar laatste seizoen Game of Thrones

Jon Snow

Ze hebben er de tijd voor genomen: bijna twee jaar duurde het voordat HBO het achtste seizoen van Game of Thrones opleverde. Nog een paar maandjes geduld, vanaf 14 april kunnen we weer intunen.

Het zal de laatste keer zijn dat we Jon Snow nog kunnen aangapen, en daar moeten we dan meteen maar dubbel van genieten omdat het achtste – en laatste- seizoen slechts zes afleveringen telt. Maar: de makers beloven dat de afleveringen spectaculair zijn en allemaal zullen aanvoelen als ware Hollywood blockbusters.

Eruit met een knal

Hoe de serie gaat eindigen zijn is zelfs voor de hoofdrolspelers een raadsel. HBO filmde meerdere eindscenario’s omdat ze niet wilden dat het slot voor de makers en acteurs duidelijk zou zijn. En waarschijnlijk wilden ze zo voorkomen dat het scenario uit zou lekken.

Hieronder kun je alvast even genieten van een heerlijk voorproefje:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Newsmonkey | Beeld: ANP
Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.