We love it: deze trend combineert watermeloen én ijs

Verlang je in de zomer ook alleen maar naar verfrissing? Grote kans dat je daarvoor óf naar watermeloen óf naar ijs grijpt. Nu hoef je niet meer te kiezen! Deze sandwich combineert namelijk the best of both worlds.

Deze geweldige trend is gecreëerd door Dominque Ansel Bakery in Tokio. De bakkerij bestaat nog maar twee jaar en viert dit dus door deze unieke watermeloen op de markt te brengen. Japan wat te ver? Het zelf namaken kan niet al te moeilijk zijn. Snijd de watermeloen dik genoeg zodat het ijs er tussen kan en voilà: je eigen hemelse creatie!

Ga jij het proberen?

Wil je niets meer missen van VIVA én deze zomer shinen met een toffe crossbody tas? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: een halfjaar VIVA voor € 11 per maand en een GRATIS tas van Burkely t.w.v. € 69,95.

Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!