We moeten het even kort hebben over de slang op het extravagante Magnum feest

magnum feestje slang

Het is je vast niet ontgaan: deze week vond het jaarlijkse extravagante feestje van Magnum Nederland weer plaats. Ditmaal in het luxe Waldorf Astoria hotel, waar tout les influencers maar wat graag acte de présence gaven. Wat ook opviel: er was een slang aanwezig waarmee iedereen kon poseren voor een lekkere extravagante foto.

 

View this post on Instagram

 

Magnum Event 2019 🐍🐍

A post shared by Davy Mitchell Reedijk (@davyreedijk) on

Over die slang, wij zagen de link niet direct tussen ijsjes – een luxe hotel – en een slang. Gelukkig dachten meer mensen daar hetzelfde over, want het leverde dit grappige draadje op Twitter op:

Tekst gaat onderaan verder.

Met als reacties:

 

View this post on Instagram

 

If you’re not risking, you’re not living. #TRUETOPLEASURE #NEVERSTOPPLAYING #MAGNUMPLAYGROUND

A post shared by Magnum (@magnumnl) on

Vaderyayo

Maar dat is niet het enige dat we kwijt willen over de slang! Toen we gisteren een bericht schreven over Vaderyayo (Pepijn Lanen aka Faberyayo) moesten we daar natuurlijk toepasselijk beeld bij hebben. Dus doken wij de beeldbank in en wat zagen we daar?? Een foto uit 2017 van Pepijn, Coco en – wat sterk lijkt op – dezelfde slang. Huh, wie is hier nou de hele influencer? De slang? We’re lost.

magnum feest slang
2017-03-20 AMSTERDAM Pepijn Lanen (L) met zijn vrouw voorafgaande aan een Verboden Vruchten Diner in restaurant De L’Europe ter gelegenheid van het Boekenweekgeschenk

Beeld: ANP, Instagram
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.