We mogen weer: wijzen deze hints naar dé Mol van 2020?

hints WIDM

Hoewel de aflevering van vorige week maar lastig te overtreffen was, stelt Wie is de Mol? 2020 tot nu toe nog niet teleur. Tijd om dus weer volop in de volledige tunnelvisie te duiken. Weet je niet waar je het zoeken moet? Geen zorgen: dit zijn alle hints van afgelopen zaterdag.

Lees ook:
Hilarisch: dit zijn de leukste reacties op eerste aflevering jubileumseizoen ‘Wie is de mol?’

Voordat we ons diep in de theorieën onderdompelen, mogen we even een momentje voor Ellie? Lust kwam, zag en overwon. De etherdiscipline is terug van weggeweest (al lijkt Nikkie volgende week al deze regels weer compleet over boord te gooien) en ook even hulde voor de opmerking ‘Het is zwaar, Ron. Maar wij lopen niet te zeiken.’ Goud, puur goud.

De Mol 2020

Nou goed, genoeg zijsporen, laten we het hebben over de reden waarom je dit artikel hebt aangeklikt: alle theorieën rondom Wie is de Mol? 2020. Je herinnert je vast nog dat de opdracht in de autootjes vorige week ‘Spiegelbeeld’ als titel had. Nu verscheen Tygo niet alleen in een t-shirt met daarop een letter in, houd je hart vast, spiegelbeeld, maar ook deze week draagt hij dit Warrior-bovenstuk. Maar wat valt op? De hele opdruk staat volledig andersom én beeldt hij hier nu ook nog de cijfers 2020 uit? Tygo toch.

Tygo Wie is de Mol

Steen Rijk

En zoals wel vaker schuilen er meer hints in de titels van opdrachten. Neem nu ‘Steen Rijk’. De Mol weet als geen ander dat de stenen hoe hoger, hoe meer waard worden. Ellie en Peggy willen maar wat graag doorlopen, dus dat zou hen minder verdacht maken als Mol. Máár: de saboteur weet natuurlijk ook dat de inzet uiteindelijk nog gehalveerd kan worden. Moeilijk, moeilijk.

Oh Ron

Dat Ron de Mol zou zijn zou heel geniaal zijn, maar tegelijkertijd maar lastig voor te stellen. Toch wijst er een behoorlijke aanwijzing zijn kant op. Want waar lijkt de plattegrond van het lasergamen ontzettend op? Juist, de naam van de pechvogel van de eeuw. Daarnaast droeg Nikkie een ketting met een nogal opvallend slotje. En laat de kist die ze over de finish moesten krijgen nu net ook zo’n grendel bevatten.

Ron Wie is de Mol

Nikkie Wie is de Mol

Penningmeester

Als penningmeester heeft Patrick nu al twee afleveringen een behoorlijke sleutelpositie. Maar maakt dat hem juist méér of minder verdacht? Hij koos immers wel voor het geld in plaats van een zwarte vrijstelling, maar het kan goed dat hij weet dat later al dit geld toch weer uit de pot gaat. Hoe dan ook, wij zijn het spoor nog behoorlijk bijster. Misschien gaan we ook maar ergens de kandidaten afluisteren aan de ontbijttafel.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Superguide, Wie is de Mol hints | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!