Wedkantoor neemt geen weddenschappen meer aan: ‘Baby van Meghan en Harry is al geboren’

Britten die geld willen inzetten op de geboortedatum van het kind van prins Harry en zijn echtgenote Meghan, kunnen niet meer terecht bij de grote bookmaker Paddy Power. Dat wedkantoor vermoedt dat de prins of prinses al is geboren, zonder dat daar ruchtbaarheid aan is gegeven.

Paddy Power heeft het gokken op de geboortedatum opgeschort. ‘Dat gebeurde nadat het aantal gokjes omhoog was geschoten. Dat wijst erop dat iemand iets weet,’ concludeert het bedrijf. Dat wijst ook op de ‘geruchten en speculatie’ over de koninklijke geboorte.

Andere bookmakers geloven overigens niet dat Meghan al is bevallen. ‘We denken niet dat ze al een baby hebben gekregen,’ zegt een woordvoerder van gokbedrijf William Hill. ‘Er zou een enorm aantal mensen betrokken zijn bij de geboorte. Ik denk dat het moeilijk is om het geheim te houden.’

Goklustige Britten kunnen ook nog steeds terecht bij Ladbrokes. Daar wordt vooral gewed dat het kind op vrijdag of zaterdag komt.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.