Deze week in VIVA: blije mannen in boxer!

Yehes, ga er maar lekker voor zitten, want deze week staan er maar liefst acht mannen in VIVA. En niet zomaar, de heren staan gewoon in hun onderbroek. Wij geven je hieronder alvast een voorproefje: Milan! Koekje erbij?

Milan van Haagen (24) is student en horecamedewerker.

“In het verleden ben ik op straat weleens aangesproken met de vraag of ik model wilde worden. Ik zei altijd nee, omdat ik mezelf niet echt fotogeniek vind. Mijn zussen roepen altijd dat ik dat wel ben, dus toen ik door VIVA werd benaderd of ik in mijn onderbroek op de foto wilde, dacht ik: deze keer doe ik het!

Ik ben tevreden met mijn lijf, vooral met mijn lengte van 1.90 meter. Er zijn ook zaken waar ik minder blij mee ben. Ik vind mijn haar bijvoorbeeld een beetje saai. Zonder gel of wax zit er geen model in. Als ik andere mannen met een volle bos haar zie, dat vlot en nonchalant oogt, ben ik best een beetje jaloers. Verder schaam ik me voor mijn fanatieke nagelbijten. Ik ben daarmee begonnen toen ik naar de middelbare school ging. Om de gezonde spanning van het leven weg te bijten misschien? Ik heb altijd gehoord dat die afgekloven nagels er vies uitzien, dus ik leg mijn handen liever niet plat op tafel.

Uiterlijk is uiteindelijk zo subjectief. Iedereen vindt weer andere dingen mooi. Mijn oudste zus is voor mij het levende bewijs dat schoonheid zo veel verder gaat dan de voorgeschreven idealen uit de boekjes. Door leukemie verloor zij haar lange donkere haren, maar ze is nog altijd bloedmooi. Haar sprekende ogen zeggen alles. Zolang onze ogen meedoen bij het (glim)lachen, is lelijkheid ver te zoeken.”

De andere vijf mannen vind je in VIVA 44/45, deze week in de winkel!