Weer over en uit: Teen Mom-Jenelle vraagt opnieuw scheiding aan

Jenelle scheiding

De soap rondom Jenelle uit Teen Mom blijft voortduren. Zo verliet de realityster haar ex-man en zou ze no way terugkeren, maar was ze daarna tóch opnieuw samen met de omstreden David. Nu blijkt de koek toch echt op: de brunette heeft de scheiding alweer aangevraagd.

Lees ook:
Ondanks alles: Teen-Mom Jenelle toch wél weer terug bij ex-man

David is namelijk absoluut geen lieverdje en dat blijkt nu wel weer. Zo doodde hij de puppy van het gezin – ‘Ik schoot de hond dood door mijn gedragsprobleem’ – en gingen er geruchten dat hij zowel Jenelle als de kinderen zou mishandelen. En ook nu is hij weer gearresteerd op verdenking van mishandeling.

Jenelle scheiding

Wat is er deze keer gebeurd? Nou, de beste man kreeg ruzie met wat vrienden van de Teen Mom-ster. Dat liep uit de hand en David sloeg één van hen meerdere malen met een pistool. Dat was toch wel de druppel die de emmer deed overlopen voor Jenelle en daarom heeft ze nu voor eens en altijd de scheiding aangevraagd. Of ja, dat beweert ze tenminste.

Uit elkaar of niet?

Op 31 oktober vorig jaar kondigde Jenelle namelijk ook al haar scheiding aan, zes maanden nadat bleek dat David hun hond had doodgeschoten.  Sindsdien werden de twee regelmatig samen gespot in Nashville en later onthulde ze weer samen te zijn met haar ex.  ‘Ja, we hebben besloten om het weer te proberen en we pakken het rustig aan’, liet Evans destijds weten.

Nooit mishandeld

Toch wilde ze wel het een en ander rechtzetten. Jenelle: ‘Even voor de duidelijkheid, David heeft de kinderen nooit mishandeld en mij ook niet.’ Toch liepen sommige ruzies wel uit de hand met haar ex-man, zo geeft ze toe. ‘De reden dat ik terug naar huis ben gegaan en besloot mijn relatie te redden, is omdat ik mijn gezin wil behouden.’ Jenelle Evans en David Eason hebben samen hun driejarig dochtertje Ensley. Daarnaast heeft Jenelle nog twee zoons: de tienjarige Jace met Andrew Lewis en de vijfjarige Kaiser met Nathan Griffith.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Boulevard | Beeld: Brunopress
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!