Well played, Vic: na Kylie Jenner zijn nu ook Victoria en David Beckham selfmade miljardairs

beckham

Meid, twijfel je nog over je carrièrerichting? Kies voor beauty, mode, een girlband of voetbal. Want dat is blijkbaar waar het grote geld alsmaar groeit. Na ’s werelds jongste ‘selfmade’ miljardair Kylie Jenner, hebben nu ook Victoria en David Beckham de selfmade miljardairsclub gejoined. Champagne voor iedereen!

#lifegoals

Na jaren en jaren bovenaan lijstjes van rijke A-sterren te hebben geprijkt, is het merk Beckham nu eindelijk & officieel een miljard dollar waard. Jup, dat betekent dat Posh & Becks niet alleen #couplegoals, maar ook #lifegoals zijn.

A billion dollar brand

Volgens Mirror bestaat het miljard uit 100 miljoen van Victoria’s kledingmerk, de verdiensten van David als voetballer en verschillende lucratieve deals met Adidas, Pepsi, Samsung en H&M. Oh, en hadden we al gezegd dat David ook goed geld verdient met zijn eigen whiskeymerk? Tel daar de royalties die Victoria als ex-Spice Girl ontvangt en hun vastgoed ($35 miljoen in West London en een buitenhuis van $6 miljoen) bij op en voilá, je tikt het miljard aan.

En ook al heeft het enige tijd geduurd voordat de Beckhams deze fortuinlijke mijlpaal behaalden, Simon Fuller heeft het altijd al geweten. In 1995 voorspelde de toenmalige manager van de Spice Girls: ‘Victoria’s glamour en David’s sex appeal kunnen samen op de lange termijn prima een $1 billion brand vormen.’

A billion dollar family

En het zal hier vast niet stoppen: dankzij hun vier kinderen wordt de familienaam alleen maar meer waard. Brooklyn is langzaam naam als fotograaf aan het maken, Romeo timmert hard aan de weg als professioneel tennisser én model, Cruz zet in op een zangcarrière en Harper? Dat is nog even afwachten. In juli is het trouwens groot feest: dan zijn Victoria en David Beckham 20 jaar getrouwd. Nog meer champagne dus!

Oh, en wist je dat je de avonturen van Victoria sinds kort ook kunt volgen op YouTube?

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA banner

Bron: Grazia UK, beeld: Getty Images
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.