Mystery solved: raadsel rondom WIDM-hint opgelost

WIDM-opdracht

Niet alleen waren Molloten teleurgesteld in het einde van de aflevering afgelopen zaterdag, ook een ander raadsel liet de fans van het programma niet los. Helaas was voor velen ook deze WIDM-hint weer niet zoals verwacht.

Lees ook:
Molloten opgelet: de eerste beelden van ‘de Mol Vlaanderen’ zijn hier

Het mysterie dat vrijdag werd gedeeld was namelijk behoorlijk spannend. Zo hoorde je het geluid van Schiphol en werd de datum van gisteren getoond.

WIDM-hint

Veel kijkers dachten dan ook dat het ging om een hint over dé Mol. Kwam de saboteur aan op Schiphol of werd hier iets anders onthuld? Volop speculatie dus, maar helaas ging het niet over dit seizoen. Wel hebben de makers leuk nieuws voor de echte diehard fans: je kunt namelijk kans maken op een exclusief kijkje achter de schermen bij de volgende opnames! Hoe leuk.

Mol-reis

Rik van de Westelaken laat weten in een video op Facebook:  ‘Heb je er altijd al van gedroomd om mee te gaan met Wie is de mol? Dan is dit je kans.’ Geen reis dus waarbij je het spel nabootst, maar erbij zijn wanneer de eerste opdrachten worden uitgevoerd. Zo ben jij een van de eerste die weet wíe er meedoen, waar dit seizoen zich afspeelt én hoe het er nu precies aan toe gaat.

Groen scherm

Wat moet je doen? Nou, allereerst je inchecken op de site van Avrotros. Je hebt nog maar tot 5 maart 12.00 uur, dus geen tijd om lang te twijfelen! Vervolgens krijgen alle deelnemers op 9 maart een test met 20 vragen over álle seizoenen tot nu toe. En dan gaat het ook net zoals in het programma: maak je de test het snelst en het best, dan ben jij de geluksvogel die mee mag op reis. Een grotere WIDM-hint kunnen we niet bedenken.

Bron: Libelle | Beeld: AVROTROS
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!