WIDM hints aflevering 3: waarom steeds meer aanwijzingen naar Splinter wijzen

WIDM hints aflevering 3

Wie is de Mol? draait om list, bedrog en elkaar voor de gek houden. Maar je bondje zomaar (openlijk!) bedriegen? Dat doen we niet hè, Splinter. Wat is zo’n bromance met Joshua dan nog waard, vragen we ons af. Dit zijn alle WIDM hints van aflevering 3.

De allereerste opdracht geeft ons namelijk best wat informatie. Want op welke Mol zaten de deelnemers eigenlijk vorige week? Aangezien de saboteur nooit naar huis moet, zal deze persoon bij deze vraag misschien wel moeten liegen. Je kunt natuurlijk moeilijk zeggen dat je jezelf hebt ingevuld. Joshua, Lakshmi en Rocky gaven het verkeerde antwoord, dus kunnen hoog op het verdachtenlijstje.

WIDM hints aflevering 3

Toen Splinter en Joshua samen op straat zaten en er een soort ongemakkelijk bondje ontstond, werd de belofte gemaakt om de zanger verdacht te maken. Ja, en dan vul je dus niet Renée in hè, Splinter, op de vraag der vragen. Dan ziet iedereen meteen dat je uit de Joshua-tunnel bent gekropen. Ook riep hij nog even ‘Holy MOLy’ bij binnenkomst in het hotel. Wie deed dat ook altijd? Juist, Mol Thomas Cammaert.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wieisdemolhintsnl (@wieisdemolhintsnl)

Toch geen kameraad

Maar Joshua blijkt misschien ook niet zo’n goede ‘kameraad’ te zijn. Een kijker ontdekt namelijk nóg een verborgen hint in deze opdracht. Als je namelijk de letters achter elkaar zet van de aanwijzingen die ze moesten zoeken, krijg je toch echt de naam van deze kandidaat.

De rode draad

De derde opdracht kreeg de toepasselijke titel ‘de rode draad’ en laten de abseilers nu net aan rood gekleurd touw naar beneden moeten. Dat betekent dat je Splinter, Joshua, Rocky en Lakshmi extra in de gaten moet houden. Ook heet de aflevering ‘vanaf hangen’ en ook dít zou een aanwijzing kunnen zijn naar de groep afdalers.

Jokers delen

En dan de laatste vraag – naast natuurlijk waarom je in godsnaam niet voor de vrijstelling zou gaan -, want: waarom deel je je jokers? Oh en als Florentijn met twee troeven voor Joshua ging en naar huis moest, dan moeten we misschien toch even onze verdenkingen heroverwegen.

Oh en deze tweet willen we je niet ontnemen: 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Superguide, Wie is de Mol?-hints | Beeld: AVROTROS
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!