WIDM hints aflevering 4: déze kandidaat moet je beter in de gaten houden

WIDM hints aflevering 4

We zijn alweer bij aflevering 4 van WIDM, maar echt een duidelijke Mol hebben we nog niet. Iedereen is verdacht en doet tegelijkertijd ook zijn best. Déze kandidaat zouden we nog iets beter in de gaten moeten houden volgens alle hints.

Maar mogen we het eerst even hebben over dat íntens blije hoofd van Rik wanneer hij zijn entree maakt in de lift. Je ziet ‘m denken: ‘Blijf serieus, blijf serieus. Oké, maar wat een baas ben ik?!’

Tekst gaat verder onder de tweets.

WIDM hints aflevering 4

Ook zou de presentator zomaar een hint weg kunnen geven in zijn allereerste woorden elke aflevering. We zien namelijk wel vaker dat letters samen een woord vormen óf zelfs de naam van een kandidaat. Het plaatje hieronder legt het eigenlijk heel goed uit. Door van de eerste letter, naar de tweede en zo door te gaan, zou je uiteindelijk de achternaam van niemand minder dan Rocky Hehakaija kunnen maken. Negen afleveringen, Hehakaija bestaat uit negen letters: het zóu kunnen.

Tekst gaat verder onder de posts.

Lees ook:
WIDM hints aflevering 3: waarom steeds meer aanwijzingen naar Splinter wijzen

Voor het zeggen

En dat is niet de enige hint die wijst naar Rocky. De titel van deze aflevering is ‘Voor het zeggen’. En wie horen we het eerst praten zodra het programma begint? Juist, de voetbalster. Maar sluit Splinter ook niet uit in je tunnelvisie. Hij mag namelijk bepalen wie op welke positie komt te staan in de tweede opdracht en heeft het daarmee ook voor het zeggen.

Expeditie Mollison

Wie is de Mol? begint steeds vaker Expeditie Robinson-trekjes te krijgen. Ik bedoel, touwen doorbranden met een fakkel, het water in: Nicolette Kluijver had net zo goed de boel aan elkaar kunnen praten. We wachten nog op de Eilandraad. Hoewel iedereen vól op Joshua of Marije zit, zijn deze twee hier ineens heel fanatiek. Wie wél raar doet, is Charlotte. Zij vertrouwt de twee niet (wie wel) en wil eigenlijk nog andere kokers pakken. Maar dan was er mingeld in de pot gekomen. Wel een beetje dik er bovenop gelegd, Nijs. Of is het gewoon een slimme tactiek als Mol?

Genoeg hints dus in aflevering 4 in WIDM, maar echt veel wijzer zijn we nog niet.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Superguide, Wie is de Mol? Hints | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!