WIDM hints aflevering 5: voelde Joshua zich verraden door de Mol?

WIDM hints aflevering 5

We dachten het vorige week al, maar er ging een hoop geld uit de pot in aflevering 5 van WIDM. Zonder blikken of blozen werd 5.000 euro geboden voor een mogelijk vrijstelling. Maar zit de Mol nu bij de groep ‘verraders’ of juist in het gedeelte dat het op eigen kracht moest doen? Dit zijn alle hints!

Lastig te zien, zo vindt ook Molloot Wouter. Want de Mol wíst natuurlijk dat er een flinke hap geld nog uit de pot ging deze aflevering, dus wie weet heeft de saboteur alle opdrachten hiervoor juist éxtra zijn of haar best gedaan.

Tekst gaat verder onder de video.

WIDM hints aflevering 5

We beginnen eerst even met de prachtige schilderkunsten van de kandidaten, ahum. Ja Charlotte, prachtige kaasmarkt en ook die sauna was spot on. Nu was deze opdracht eigenlijk sowieso al een onmogelijke opgave, maar er lijkt wel wat uit te halen. Want wat schildert de journaliste nu in plaats van een tand? Het lijkt wel een soort ‘M’. Maar om je identiteit nu zo op het witte doek te verraden… wij weten het niet.

Tekst gaat verder onder de tweets.

De W van… Charlotte?

Nee, niet de W van Willem deze keer, maar van Charlotte. Want er is nog een hint die wijst naar de blondine. Welke vragen moet je namelijk vaak beantwoorden als journalist? Juist, de vijf W-vragen. En laat de titel van deze aflevering nu net Wie, Wat… Waar zijn.

Pot leeg

Vervolgens worden de deelnemers bij Rik geroepen voor een gezellig gesprekje. Hoe het gaat maakt van de Westelaken natuurlijk helemaal niet uit, hij wil weten hoeveel geld ze uit de pot willen trekken. Maar wat zou de Mol doen? Juist wel een hoog bedrag bieden of langzaam afwachten wat de rest doet en dan lekker laag gaan zitten? Onze sympathie lag in ieder geval bij de groep zonder informatie, want hallo, is toch niet eerlijk dit.

Tekst gaat verder onder de tweets.

Kedeng kedeng

De treinopdracht lijkt onbegonnen werk voor de overige groep en ondertussen vergeten de winnaars ook nog even de klok uit te zetten. Helaas moeten Renée, Joshua en Splinter met z’n drieën de test doen en dat is gewoon zuur. Maar wacht even, wat zegt de zanger nu als hij naar huis moet? ‘Splinter zit daar omdat ik hier sta.’ Wil dit zeggen dat zijn bondgenoot misschien de Mol is óf hebben ze juist hun antwoorden in de test verdeeld en heeft de schrijver nu de saboteur in het vizier. Wie zal het zeggen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Superguide, Wie is de Mol-hints | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!