WIDM hints aflevering 6: moest de Mol achterblijven bij een bushalte?

WIDM Hints aflevering 6

Als er niemand naar huis gaat, zoals in aflevering 6 van WIDM, is dat altijd een beetje jammer. Je kunt geen verdachte wegstrepen en probeert je daarom maar krampachtig aan de hints vast te houden. Maar of die deze week nu zo duidelijk zijn…

Het regende pijpenstelen en dus besloten de makers alle kandidaten gezellig met het openbaar vervoer te laten gaan. ‘Busje komt zo, busje komt zo.’ Hier was natuurlijk iedereen de boel behoorlijk bij elkaar aan het liegen, maar daarin schuilt niet de hint. Wat ziet Marije namelijk als ze uitstapt? Juist, ‘jij blijft hier’. De Mol hoeft natuurlijk nooit naar huis en blijft dus ‘hier’, in het spel. Ja, vergezocht, vergezocht.

Tekst gaat verder onder de posts.

WIDM Hints aflevering 6

In de volgende opdracht moeten de deelnemers ontsnappen uit een gevangenis. Zowel Rocky als Splinter zijn ontzettend scherp, wat ze minder verdacht zou kúnnen maken. Tenzij ze natuurlijk stiekem er vanuit gingen dat ze toch nooit met z’n vijven het pand zouden verlaten.

Tekst gaat verder onder de tweet.

Pak je lasso maar

Maar Marije, Marije, Marije. Het lassowerpen gaat absoluut niet soepel en ondertussen wil niemand haar helpen. Of wacht even, wat is ze eigenlijk zelf aan het doen? Nou, als je goed oplet euh, weinig. Knevel is vooral naar de andere deelnemers aan het roepen en probeert ze af te leiden, wat niet lukt. En dan laten ze haar ook nog eens achter. Tel daar een glas-in-lood-raam met een vrouw met rood haar bij op en de tunnel leidt je regelrecht naar Marije.

Tekst gaat verder onder de posts.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wieisdemolhintsnl (@wieisdemolhintsnl)

Hunger Games

En dan is het tijd voor de Hunger Games! Oh nee, het is gewoon de laatste opdracht. Toch kan er maar één de winnaar zijn en Renée blijkt al die jonkies er gewoon uit te rennen. Ze besluit de kandidaten die ze het meest verdenkt geen scherm te gunnen, maar wacht even, is Charlotte daar nu niet blij mee? Als deelnemer is het natuurlijk gunstig om verdacht te zijn, als Mol niet zo zeer. Kortom, we weten het ook niet meer.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Superguide, Wie is de Mol-hints | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!