WIDM hints aflevering 7: schuiven met kistjes en de Mol zit in het midden

Mol fout

Nu Marije naar huis is, moeten veel kijkers weer van vooraf aan beginnen qua verdenkingen. Want: wie is het dan wél? De ene kandidaat is aan het Mollen in de eerste opdracht en de ander doet weer wazig op een ander moment. Dit zijn de hints van aflevering 7 van WIDM.

De deelnemers begonnen de opdracht in de mijnen, waar natuurlijk flink gemold kon worden. Van verkeerde codes doorgeven (was het nu 1199 of 1191, Charlotte?) tot kledingstukken wel of niet omhoog hijsen. Iedereen leek zichzelf een beetje verdacht te willen maken, met als resultaat heel weinig geld in de pot.

Tekst gaat verder onder de tweets.

WIDM hints aflevering 7

De hele aflevering heet natuurlijk ‘aanwijzing’ en het zou daarom zomaar kunnen dat de Mol deze aflevering opvallend een hint geeft. Zo staat Charlotte onder het bordje ‘hoMOLe’, maar nog iemand anders lijkt het een en ander duidelijk willen te maken. We hebben het hierbij over Splinter. Tijdens de tweede opdracht met de kistjes zit de schrijver letterlijk op het kistje met daarop ‘Mol. Maar dat is niet het enige…

Tekst gaat verder onder de posts.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wieisdemolhintsnl (@wieisdemolhintsnl)

Kistje zonder Splinter

Want alle kandidaten hebben een kistje met daarop hun naam gevonden, maar die van Splinter is nergens te bekennen. Lag deze simpelweg nog ergens in het veld óf was het niet nodig om er eentje met te maken voor Chabot, aangezien de woorden Mol eigenlijk synoniem staan voor hem? Wanneer hij tijdens de playback-opdracht óók nog eens een ‘M’ boven zijn hoofd maakt, is onze tunnelvisie compleet.

Tekst gaat verder onder de tweets.

Mol in het midden

Toch schuilt er in de woorden van Rik tijdens de executie misschien wel de meest duidelijke hint. ‘Dit is de laatste keer dat jullie in deze samenstelling op deze manier bij elkaar zijn. Met in jullie midden een Mol, een toekomstige winnaar en de afvaller… van vandaag.’ En laat Renée nu net in het midden zitten. De actrice zat ook al opzichtig te playbacken en kreeg natuurlijk vrijspel met het omhoog halen van de kleding eerder. Moeten we onze pijlen toch op de onschuldige deelneemster gaan richten?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Superguide, Wie is de Mol?-hints | Beeld: AVROTROS
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!