So cute! Zó zien de kinderen van Renée Fokker eruit

renée fokker kinderen

Reneé Fokker (59) is op het moment te zien in het programma Wie is de mol?, waar ze in de finale staat. Wie weet wordt de actrice wel onthuld als dé Mol van dit seizoen. Maar daarnaast is Renée ook moeder van twee kinderen. 

Kinderen Renée Fokker

Renée heeft samen met haar ex Tom Erisman twee kinderen: een dochter genaamd Esah en een zoon genaamd Daan. Na haar relatie met Tom heeft ze nog een relatie gehad met acteur Porgy Franssen, maar daar is ook een einde aan gekomen. Tegenwoordig gaat Renée als single mom door het leven. Ze post regelmatig foto’s van haar kinderen. Naast kiekjes van de twee volwassen kinderen, deelt ze ook wel eens een throwback van de twee.

Zo zien de kinderen van Renée Fokker eruit:

De tekst gaat verder onder de foto’s

Lees ook:
De verliezende finalist van ‘Wie is de mol?’ is bekend na bloedstollende finale

Acteerwerk

Renée heeft naast Wie is de mol? vaker moeilijke rollen gespeeld. Ze heeft in 2018 de rol van Astrid Holleeder vertolkt in de theateruitvoering van Judas. Ze heeft ook gespeeld in de dramaseries Vrouwenvleugel en De zomer van ’45. 

Vrouwenfinale

Renée staat samen met SBS6-verslaggever Charlotte Nijs en oud-voetbalster Roxanne ‘Rocky’ Hehakaija in de finale van Wie is de mol?. Het is voor het eerst sinds 2012 dat er alleen vrouwen in de finale staan. In dat jaar was Anne-Marie Jung de mol, Hadewych Minis de winnaar en Liesbeth Staats de verliezend finalist.

Ruim 3 miljoen kijkers

Het NPO 1-programma trok zaterdag 3.168.000 kijkers. Ook de seizoensopening van Wie is de mol? begin januari trok ruim drie miljoen kijkers, de best bekeken opening ooit. Maar laten we eerlijk zijn, het is dan ook een verdomd spannend seizoen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Libelle & Instagram | Beeld: Brunopress