Wie had dat gedacht: R. Kelly betaalt alimentatieschuld terug

r. kelly

De dag die niemand wist dat zou komen: R. Kelly heeft de resterende 31.000 dollar die hij zijn ex Andrea Kelly nog schuldig was volledig betaald. Althans, dat zegt zijn advocaat tegenover TMZ.

De schuld was in eerste instantie een stuk hoger, maar vorige maand hoestte de rapper al op miraculeuze wijze ruim 62.000 dollar op. De 52-jarige zanger moet zijn ex Andrea, met wie hij van 1996 tot en met 2009 getrouwd was en drie kinderen heeft, maandelijks 21.000 dollar betalen.

Selectief geheugen

Toch is de kans dat Kelly in de toekomst weer ‘vergeet’ zijn ex te betalen wel aanwezig. Hij heeft nogal een selectief geheugen als het hierom gaat. Hij heeft maanden, wat zeggen we, jaren niet betaald en diende onlangs een verzoek bij de rechter in om het bedrag naar beneden bij te stellen. Dat verzoek werd afgewezen.

De financiële situatie van Kelly is flink onder druk komen te staan sinds hij eerder dit jaar door verschillende vrouwen werd beschuldigd van seksueel misbruik. De zanger, die op borgtocht vrij is, moet zich volgende week weer melden in de rechtbank. Hij wordt ervan verdacht vier vrouwen, onder wie drie minderjarigen, in de jaren 1998 tot en met 2010 te hebben misbruikt.

banner

Bron: ANP, beeld: Getty Images
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.