Wie heb ik aan de lijn: dit Temptation-koppel verwacht hun eerste kindje

Temptation Island

Hoewel Roshina gestopt is met de pil, is het een ander Temptation-koppel dat aankondigt in verwachting te zijn van hun eerste kindje. We hebben het over niemand minder dan Gianni en Melissa. Het uit Weert afkomstige stel deelt het heuglijke nieuws op Instagram.

Lees ook:
Gianni vertelt hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij Temptation

En nee, dat doen ze niet met een belletje of sms’je. Gianni deelt een reeks kiekjes op Instagram waarop de twee een paar echo foto’s vasthoudt. Hij schrijft bij het plaatje: ‘Ik kan niet uitleggen hoe blij ik ben dat ik dit nieuws kan delen. We worden vader en moeder in december.’

Temptation-koppel kindje

De Limburger verklapt ook meteen al de datum waarop Melissa uitgerekend is: 7 december. Helaas zijn beide Instagram-accounts privé, maar zo is er ook nog een foto te zien waarop Gianni de buik van zijn vriendin kust. Het stel is duidelijk in de wolken door de komst van hun eerste kindje!

Wie heb ik aan de lijn

Melissa en Gianni moesten Temptation Island verlaten omdat ze een telefoon hadden meegesmokkeld. Hoewel vooral Gianni het eerst nog glashard ontkende, bleek al snel dat de blondine toch écht niet zonder contact kon. Niet de bedoeling van een relatietest, en dus was het exit voor het Limburgse koppel.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Boulevard | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!