Wie is de allermooiste?

People weet het zeker: Beyoncé Knowles is de allermooiste vrouw van 2012. Het blad noemt haar een beauty- en stijlicoon voor velen.

Ik snap wel waarom ze haar hebben gekozen. Bij Beyoncé klopt het totaalplaatje. Een leuk, sprankelend gezicht. Mooi haar, een prachtig (curvy!) lijf. Ze zit lekker in haar vel, ze vertelt dat ze zich na de bevalling van dochtertje Blue Ivy mooier voelt dan ooit. En dat straalt deze krachtige dame ook uit.

Klassevrouw
Maar het gaat verder. Ik ken eigenlijk geen mensen die een hekel hebben aan Beyoncé. Deze ster van wereldformaat heb ik (voor zover ik dat kan beoordelen als buitenstaander) nog nooit op een spoortje arrogantie kunnen betrappen. Ik kreeg een brok in mijn keel toen ik haar zag optreden met een ziek meisje in haar armen en kan een glimlach niet onderdrukken als ik naar de lading persoonlijke foto’s op haar website kijk. Wat een klassevrouw. Ook dat hoort bij schoonheid.

Suggestie
Ik zou wel graag van de gelegenheid gebruik willen maken om een suggestie te doen voor volgend jaar. Ik ben namelijk enorm fan van Blake Lively. Bekend van de serie Gossip Girl, maar ook als ex-liefje van Leonardo DiCaprio en huidige levenspartner van Ryan Reynolds.

Deze it-girl has it all: ellenlange benen, glanzende lange blonde lokken, een smaakvol formaat decolleté en een schitterende lach. Eén blik op een mooie foto van haar motiveert me om die chocolade toch echt te laten staan en bij het hardlooprondje nog net iets verder te gaan dan ik eigenlijk kan. Wauw. Als ik een man was, zou ik verliefd zijn op Blake.

Powervrouwen
In de lijst met mooiste vrouwen ter wereld zijn verder ook Sofia Vergara, Charlize Theron, Lily Collins, Michelle Williams en Kate Middleton terug te vinden. Stuk voor stuk powervrouwen met wie ik me dagelijks bezighoud: als showbizzredacteur ben ik constant op zoek naar het mooiste of leukste beeld van deze sterren voor bij mijn artikelen. Ik kan me vervelendere klusjes bedenken!

Beeld: Getty Images (klik op Blake voor een grotere versie)