Speelt Wie is de Mol? zich volgend seizoen af op déze locatie?

Wie is de Mol locatie

De verrassing was groot toen de makers van WIDM ons trakteerde op nóg een seizoen. Maar ja, waar neem je dat op, in de piek van de coronatijden? De kans was groot dat het Nederland, België of hooguit Frankrijk zou worden, maar Wie is de Mol? lijkt zich af te spelen op déze locatie. 

Volgens Shownieuws kunnen we weer genieten van de combinatie tussen natuur en stad, want de opnames vonden volgens hen plaats in… Tsjechië!

Lees ook:
Níets is wat het lijkt: waarom Tygo alsnog de Mol kan zijn

Wie is de Mol? locatie

Hoe ze dat weten? Nou, doordat ze getipt werden door wat oplettende (of course Nederlandse) toeristen. Zij waren aan het wandelen in een bos in dit land en wat zagen ze daar? Allerlei opdrachtbordjes voor Wie is de Mol? met daarop het niet te missen logo van het programma! Bekijk hieronder zelf de beelden.

Tekst gaat verder onder de video.

Opnames

De plaatjes werden zo’n drie weken geleden gemaakt en het zou zomaar kunnen kloppen dat toen de opnames plaatsvonden. Rik van de Westelaken was namelijk de grote afwezige bij het Gouden Televizier-Ring Gala (en liet de presentatie aan zijn neus voorbijgaan). Reken even terug en grote kans dus dat hij destijds in Tsjechië zat voor het nieuwe seizoen.

Kandidaten

De deelnemers moeten natuurlijk strikt geheim blijven, maar toch is er Björn te lezen op een van de bordjes. Maar goed, meestal schrijft de productie de namen niet met de hand, dus het lijkt ons hier te gaan om wat manipulatie door de vakantiegangers zelf. Echt honderd procent zeker dat Wie is de Mol? opgenomen wordt op deze locatie, doen we natuurlijk nooit. Het kan natuurlijk ook een (bijzonder goed uitgevoerd) uitje zijn geweest van bijvoorbeeld een vriendengroep of bedrijf.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Superguide | Beeld: AVROTROS
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!