Wie wat bewaart, die heeft wat

Vier jaar geleden had Mark Rutte een openhartig interview met Tatum Dagelet voor haar interviewserie ‘Tatum in bed met..’. Nu Mark premier is én de RVD Viva tipte vooral niets over het interview te vragen aan de premier werd onze interesse gewekt.
Aangezien Viva deze week in het teken van Gossip staat is dit het ultieme moment het artikel nogmaals te plaatsen.

Keurig?
De Sp!ts geeft vandaag een korte samenvatting van wat er zo ‘opvallend’ was aan het vier jaar ouwe interview dat Tatum had met Mark: “Premier Mark Rutte mag tegenwoordig dan de keurigheid zelve zijn, nog geen vier jaar geleden gaf hij een zeer openhartig interview over onder andere seks, naaktlopen en (het ontbreken van) relaties aan weekblad Viva.”

Verder zegt de Sp!ts: “Aan interviewster Tatum Dagelet vertelde hij onder meer dat hij graag biseksueel was geweest ‘Dan krijg je de hele wereld achter je aan’, graag naakt door het huis loopt ‘als de gordijnen dicht zijn’ en een moederskindje is ‘ik eet nog steeds één keer in de week bij mijn moeder.”

Maar de Sp!ts was zeker niet de enige die aandacht schonk aan dit interview dat zolang op de plank had gelegen.

Slapende honden wakker maken
De Volkskrant meldt op haar website: “Het lijkt erop dat de Rijksvoorlichtingsdienst deze week een slapende hond wakker heeft gemaakt. De Viva gaat daardoor een openhartig gesprek met Mark Rutte opnieuw publiceren. Een woordvoerder van de RVD zegt zich niet te herkennen in het bericht. Inhoudelijk wil hij niet op het bewuste vraaggesprek met Rutte reageren. ‘Dat staat allemaal in de archieven van de Viva.’…”

Vergeten
Joop.nl kopt met: “RVD poogt verleden Rutte geheim te houden en mislukt faliekant… Rijksvoorlichtingsdienst maakt Viva wakker door erop aan te dringen een oud interview met premier ‘te vergeten’… Deze week volgt herpublicatie..”

Maar wat brengt al deze publiciteit onze Premier nu? Wordt hij er onweerstaanbaar door en schiet hij in de peilingen omhoog of zorgen deze oude ontboezemingen voor wantrouwen?
Geef nu je mening in de poll op Viva.nl!

CC foto: Sebastiaan ter Burg