Door deze wijn adventskalender was aftellen naar kerst nog nooit zo leuk

Wijn adventskalender

Adventskalenders zijn er in allerlei soorten en maten. Maar die vakjes met chocolade hebben we nu ondertussen wel gezien. Daarom komt Aldi met een super goed alternatief: zij verkopen een aftelvariant met wijn.

Ja, Martien Meiland heeft waarschijnlijk regelrecht zijn koffers gepakt naar Nederland om er een te kopen. Met wel 24 kleine wijnflesjes wordt aftellen naar kerst een regelrecht feestje. Niks geen deurtje met een bonbon erachter, maar een flesje wit of rood. Cheers.

Wijn adventskalender

En nee, daar hoef je heus niet de hoofdprijs voor neer te tellen: voor slechts €49,99 heb je het cadeau van je dromen al in huis. Want hee, met een wijn adventskalender zijn de feestdagen heus niet zo ver meer weg. Ook kun je op deze manier heel wat van het alcoholische assortiment proberen van de supermarktketen en vind je misschien wel jouw favoriete nieuwe fles.

Van rood tot wit

De verschillende wijnen gaan van rood tot wit van rosé tot alcoholvrij. Benieuwd geworden wat erin zit? Aldi heeft op de site een lijst met alle soorten opgesomd. Wil je je laten verrassen dan kunnen wij zeggen: voor ieder is er wat wils. Mocht je een variant niet zo lekker vinden, kun je ‘m altijd nog cadeau doen aan iemand anders. De adventskalender staat ook nog eens heel leuk in huis. Wij zien geen reden om ‘m niet te kopen, dus zet deze variant maar snel op je verlanglijst.

Wijn adventskalender

Bron: Beautify | Beeld: Aldi
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!