Dit wil je: Fred van Leer komt met eigen kledinglijn in samenwerking met RUMAG

Ben jij niet op je mond gevallen? Dan ga je genieten van deze samenwerking: RUMAG en Fred van Leer bundelen hun (oneliner)krachten en lanceren een kledingcollectie met, jawel, hilarische uitspraken.

Het briljante idee voor een samenwerking tussen ‘oneliner-goeroe’ Fred van Leer en het bijdehandste kind van de klas RUMAG ontstond met lancering van het Instagramaccount ‘Leer van Fed’, waar Fred binnen een dag meer dan 50 duizend volgers binnen wist te harken. Tegeltjes met quotes als ‘Regel jij het?, Dan doe ik niks’ en ‘Spiegels liegen niet, en gelukkig voor jou dat ze ook niet lachen’, bereiken inmiddels 106 duizend volgers.

Die wil je dus hebben

Vanaf vrijdag 19 oktober kun je jezelf ook in de kleding met de schunnige teksten hullen. De ‘Leer van Fred’-kledingcollectie wordt namelijk 19 oktober gelanceerd. Vanaf dan kun je op www.leervanfred.nl je lam-shoppen aan t-shirts (€ 24,92), sweatshirts (€ 34,95), en hoodies (€ 39,95) met teksten als: RoekoeRoekoe, HupHup, Dus dat, Dag Schaaaaaat en I like boys. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hup Hup …… 🤪💖 #enroute @koffietijd.5uurlive leuk nieuws ! Hou mijn insta in de gaten vandaag 🙂 ❤️💋🎉

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram
Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.