Wil je even zien: dochter J.Lo blijkt geweldig te kunnen zingen

emme jennifer lopez

Jennifer Lopez, het zal je moeder maar wezen. Jennifer danst, zingt en sixpack’ed erop los met haar 49 jaar, hoe kun je zoiets overtreffen?

Een ster van wereldformaat als J.Lo overtref je natuurlijk lastig, maar haar 11-jarige dochter Emme doet in deze video een goede poging. Want mocht het je ontgaan zijn: ook miss Lopez doet sinds kort aan vloggen (even tussendoor: heet het nog wel vloggen als je je door iemand anders laat filmen?). De rest van de video is niet heel boeiend, tot de vierde minuut.

Dan zie je mama Jennifer repeteren met haar zangcoach. Emme loopt de kamer binnen en wordt door haar moeder aangemoedigd om If I Ain’t Got You van Alicia Keys te zingen. Nog een beetje onzeker staat ze erbij, en ze durft vooral haar moeder aan te kijken. Maar wat denk je? Kippenvel all over your body. Reken maar van yes dat we hier kijken naar de opvolger van J.Lo.

Bron: YouTube, beeld: Getty Images
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.