Wil je zien: nieuwe beelden The Lion King met Beyoncé als Nala

the lion king

De live-action verfilming van The Lion King komt er eindelijk bijna aan! Beyoncé heeft gisteravond nieuwe beelden vrijgegeven met haar stem als Nala. En ook deze fragmenten geven je weer kippenvel.

In de trailer is te zien dat Nala (Beyoncé) tegen Simba zegt dat hij zijn rechtmatige plek als koning moet opeisen.

Angst

The Lion King vertelt het verhaal van Simba, een leeuwenwelp die na de moord op zijn vader Mufasa vlucht voor zijn gemene oom Scar, die zijn vader heeft gedood en Simba daar de schuld van gaf. Naarmate Simba opgroeit en hulp krijgt van zijn vrienden, leert Simba dat hij niet bang moet zijn voor zijn verleden en zijn angst onder ogen moet komen om zo zijn rechtmatige plek als koning op te eisen.

Sterrencast

De cast van de nieuwe The Lion King is niet mis. Donald Glover heeft de stem van Simba te pakken. Bad guy Scar wordt gespeeld door Chiwetel Ejiofor en acteur en komiek Seth Rogen spreekt de stem van zwijn Pumba in. Andere (bekende) stemacteurs die eerder al wel te horen waren zijn onder meer James Earl Jones (Mufasa) en Seth Rogen (Pumba). Opvallend is dat hoofdrolspeler Donald Glover (Simba) tot nu toe nog niet is verschenen in de trailers en teasers.

We moeten nog wel even wachten, want The Lion King draait vanaf 19 juli in de bioscopen, maar met Beyoncé in de hoofdrol is het wachten dat zeker waard. Bekijk de video hier:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Giphy
Elle (19) heeft een passie voor mode, muziek, fotografie en koken. Voor VIVA.nl schrijft ze over liefde, trends en alles wat de millennial bezighoudt. En ze is altijd op zoek naar mooie tijdschriften voor aan haar muur.