Wil jij met je kinderen het mooiste Sintweekend ooit beleven?

4 t/m 7 december vindt in Center Parcs de Eemhof Het Weekend van Sinterklaas plaats. Voor de kids een Sinterklaasfeest om never nooit te vergeten!

Als Sinterklaas naar de Eemhof komt, zijn de pieten er klaar voor, ligt het boek van Sinterklaas klaar en zijn de pepernoten in overvloed aanwezig. Het weekend wordt een groot feest! Maar dan doet Hoofdpiet een vervelende ontdekking. De sleutel van het Huis van Sinterklaas is verdwenen! Hoe hard de pieten ook zoeken, ze kunnen hem nergens meer vinden. Maar geen paniek – de kinderen zijn gekomen om het feest te redden! Kunnen zij de sleutel vinden?

Tijdens Het Weekend van Sinterklaas verblijf je met jouw gezin, Sinterklaas en alle pieten op het park en maak je deel uit van alle activiteiten. Gaat jouw kind aan het eind van het weekend naar huis als de officiële sleutelbewaarder van de Sint?

Wil jij ook je Sinterklaasavond op een originele manier invullen? Je kunt meteen boeken! Wil je eerst meer weten? Klik voor meer informatie over Het Weekend van Sinterklaas.