Wil je bij zijn: VIVA organiseert een Closet Sale

viva closet sale

Er zijn workshops, er zijn influencers, maar bovenal is er veel, héél veel kleding. VIVA organiseert in samenwerking met Leaders Of The Cool haar allereerste Fashion Closet Sale. En jij kan daarbij zijn.

Op zondag 25 november is het zover: dan ben je welkom in The Student Hotel in Amsterdam voor de VIVA x LOTC Closet Sale. Tijdens dit event zullen BN’ers en influencers hun kleding verkopen aan volgers, fans, modeliefhebbers en VIVA-lezeressen. Ook zijn er workshops waarin je alles te weten komt over het leven als influencer en het maken van kekke Instawaardige plaatjes. Extra tof: de opbrengst die VIVA deze dag binnenhaalt wordt gedoneerd aan goede doelen in Nederland.

De influencers die bij de Closet Sale aanwezig zijn:

VIP sale

Het event gaat om 12.00 uur van start, maar twintig lucky bastards mogen al een half uur eerder naar binnen. Zij worden ontvangen met een goedgevulde goodiebag en een glas bubbels en mogen als echte VIP alvast beginnen met shoppen. Klik hier om kans te maken op dit exclusieve VIP-treatment!

Workshops

Wil jij alles weten over het influencerwereldje? Van 10.00 tot 11.30 uur geeft Lynn Quanjel – beter bekend als @whoisthatblonde – de gratis workshop ‘Think like an influencer’. Hier word je meegenomen in de wereld van succesvol instagrammers en krijg je (eindelijk) het antwoord op een van de meest gestelde vragen: wat doen ze eigenlijk op een dag? Daarnaast krijg je inzicht in de soorten samenwerkingen die ze doen met merken, en hoe ze deze uitvoeren. Wil je bij deze workshop aanwezig zijn?  Er is maar een beperkt aantal plaatsen, dus schrijf je alvast via deze link in.

Van 12.30 tot 14.00 uur vindt de tweede workshop plaats: ‘Create content like an influencer’. Hierin leer je precies wat er nodig is voor het perfecte Instagramplaatje. Lynn geeft inzicht in haar contentcreatieproces en deelt tips op het gebied van fotografie, poseren en nabewerking. Ook voor deze gratis workshop hebben we een beperkt aantal plaatsen. Schrijf je hier in.

Sneak peeks

Benieuwd naar de fashion-items die de influencers verkopen? De komende weken kun je door middel van sneak peeks op de eventpagina meer te weten komen over de Closet Sale.

Kom je ook langs om te shoppen? Laat het hier weten. De toegang is helemaal gratis.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.