Wil je zien: deze 5 leuke films en series zijn nieuw op Netflix

nieuwe films netflix

Goed nieuws: de afgelopen week is de Netflix-collectie weer uitgebreid met veel leuke nieuwe films en series. Dit zijn onze vijf favorieten.

 1. Altered carbon
  Een soldaat wordt enkele eeuwen na zijn dood weer tot leven gebracht om onderzoek te doen naar de moordaanslag op de rijkste man ter wereld.
 2. Shaun of the dead
  Antiheld Shaun (Simon Pegg), een dertiger zonder ambitie, moet met zijn cricketbat zombies te lijf als een plaag van wandelende doden Londen overspoelt.
 3. Love actually
  Een kaleidoscope van lijntjes en gebeurtenissen toont de liefde steeds van een andere kant. Prille liefde, kalverliefde, totaal onbereikbare liefde, ontrouwe liefde en ga zo maar door.
 4. The incredible hulk
  Blootgesteld aan een overdosis gammastralen waardoor hij in een groen monster kan veranderen, is een wetenschapper uitgeweken naar Brazilië, op zoek naar tegengif.
 5. Definitely, maybe
  Een man krijgt van zijn dochter de vraag hoe hij haar moeder heeft ontmoet. Hij vertelt haar drie verhalen over drie vrouwen die mogelijk de juiste zijn.

Meer kijkinspiratie? Check Superguide.nl.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Beeld Shutterstock
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.