Willen we nu: taco ice cream

taco ice cream

We zijn dol op taco’s en voor een ijsje mag je ons ook altijd wakker maken. Waarom die twee niet combineren, dacht een ijssalon in Californië? Dat bleek een match made in heaven.

Sweet Cup in Garden Cove, Californië, heeft sinds kort taco ice cream op hun kaart staan en ja, dat is net zo geweldig als het klinkt. Het is een (eventueel gekleurde) taco, met daarin een rol ijs. De taco is versierd met snoep, chocola, sprinkles of chocoladesaus. Net als de meeste nieuwe food trends doet ook deze het erg goed op je Instagramfeed.

De taco ice cream is een variatie op de rolled ice cream-trend, waar we inmiddels ook in Nederland van kunnen genieten. Rolled ice cream wordt gemaakt door vloeibaar ijs over een koude plaat (zo’n -30 graden) te verdelen. Wanneer het bevriest, wordt het ijs per strook met een spatel van de plaat geschraapt, waardoor er rolletjes ontstaan. Deze rolletjes worden in dit geval in taco’s gestopt.

Willen we. Nu.

Who’s gonna be rolling with us this week? 😉🌈🙌 #sweetcupoc

Een bericht gedeeld door Sweet Cup (@sweetcup_oc) op

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomeraanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld Instagram