WIN: 2x een Martens buitenkleed t.w.v. € 54

Met de herfst om de hoek zouden we allemaal graag nog even willen genieten van de laatste zonnestralen. En hoe gaat dit beter dan met een buitenkleed? VIVA mag twee keer een exemplaar van Martens ter waarde van € 54, weggeven. Lees snel verder wat je hiervoor moet doen.

Als we vrij zijn willen we genieten. En als het éven kan doen we dat natuurlijk het liefst buiten. Gelukkig kun je nu in no time je een saaie, betonnen balkon of ongezellige hoek van de tuin veranderen in een stijlvolle zitplaats. Geef je tuinset, loungehoek of serre de perfecte, luxe finishing touch met een kek buitenkleed.

LaDora biedt een innovatief, high-design geweven kleed. Door de gebruikte materialen, vinyl en een onderzijde van schuimrubber, is het weersbestendig en kleur- en slijtvast. Weer of geen weer, het kleed kan gewoon buiten blijven liggen. Altijd een aangeklede tuin dus. De maten van het kleed zijn 152 x 244.

Winnen?

Om kans te maken op dit mooie buitenkleed in de kleur Nero moet je ingeschreven staan voor onze nieuwsbrief. Dit kun je in onderstaand formulier invullen samen met je gegevens. Succes!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

magazine banner
Beeld: GettyImages
Leigh (18) is gek op mode, muziek, documentaires over true crime, entertainment en natuurlijk schrijven. Maar goed dus dat ze bij VIVA is belandt om dat allemaal te combineren.