WIN: 4 x 2 bioscooptickets voor de bioscoopfilm I Feel Pretty

Heb jij zin om een avondje naar de bioscoop te gaan en niet meer bij te komen van het lachen? Dan is de hilarische film I Feel Pretty de perfecte film voor jou. De film draait vanaf vandaag in de bioscopen en VIVA mag 4 x 2 vrijkaarten weggeven. Lees hieronder hoe je kans maakt.

Wanneer Renee (Amy Schumer) tijdens het sporten met een harde klap van haar fiets valt, verandert haar zelfbeeld drastisch. In plaats van een doorsnee onopvallende vrouw die worstelt met haar onzekerheid, ziet ze zichzelf als één van de meest prachtige en zelfverzekerde personen ter wereld. Met deze nieuwe versie van zichzelf is ze vastbesloten om alles uit het leven halen zonder dat haar nog iets in de weg staat. Maar wat gebeurt er wanneer ze er achter komt dat haar uiterlijk nooit veranderd is?

De hilarische komedie I Feel Pretty  met Amy Schumer is vanaf 3 mei te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hier alvast de trailer van de film.

Winnen?

Wil jij kans maken op 4×2 bioscooptickets voor de film I Feel Pretty? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief én vul onderstaand winformulier in.