Win de nieuwe Asus Zenpad 8!

Krant lezen, mailtjes tikken, video’s kijken, foto’s maken: met de nieuwe minitablets van Asus hoef je je nooit te vervelen. Als je in de trein zit bijvoorbeeld of in vergadering. VIVA’s Annieck, Lisanne, Rebecca en Cora probeerden ze een week uit.

Annieck (beautyredacteur): “Wat een leuke hoesjes! Hiermee kan ik gezien worden op een Lisanneperspresentatie. Ze voelen stevig aan en ik kan de tablet per outfit of seizoen van een ander tintje voorzien.”

Lisanne (chef lifestyle): “Toen ik de ZenPad 8 in de witte Zen Clutch stopte, veranderde hij in de meest stijlvolle tablet die ik ooit heb vastgehouden. Verder is ie lekker licht, compact en maakt ie goeie foto’s. Tijdens een brainstorm van de redactie heb ik de ZenPad 8 gebruikt om aantekeningen te maken. Ging prima!”

Cora Bronkers (beeldredacteur): “Ik moet zeggen: qua fotobewerking kun je veel doen met de ZenPad S 8.0. Toch zijn dat niet de dingen waarvoor ik mijn tablet gebruik; ik kijk er liever films op of verstuur mails. En daar is ie heel geschikt voor. Zeker voor zo’n goeie prijs.”Rebecca

Rebecca (stagiair online): “Handig ding hoor, die ZenPad 8. Ik heb ’m vooral onderweg gebruikt, tijdens mijn twee uur durende treinreis naar de redactie. De batterij gaat lang mee, video’s zijn scherp en het scherm spiegelt niet: mijn treinreis vloog om.”
asus

Win de nieuwe Asus ZenPad 8!

De Asus ZenPad 8 heeft een verwisselbare achterkant, waarop verschillende accessoires gemonteerd kunnen worden. Zoals de Audio Cover met vijf speakers, zodat (film)muziek nóg beter klinkt. Of de Power Cover, waarmee je de accuduur opschroeft tot 14 uur. Ook de Asus ZenPad S 8.0 is een toppertje: hij is razendsnel, heeft een 8-megapixelcamera en geeft haarscherp beeld. Duur? Welnee. Voor de ZenPad S 8.0 betaal je € 279, de ZenPad 8 kost maar € 179. Extra pluspunt: de ZenPad S 8.0 heeft standaard 32 GB aan opslaggeheugen, terwijl andere tablets maar 16 GB hebben. Ga naar asus.com voor meer informatie.

En: je kunt ‘m winnen!

Vul onderstaand winformulier in en maak hierdoor kans op de witte ZenPad 8, inclusief accessoires.