WIN: Naar de première van Gek van Oranje

gek van oranje premier tickets winnen

De film Gek van Oranje als een van de eersten zien én een rode loper première meemaken? Dat kan! VIVA mag 3×2 tickets voor de première van de film die op 12 februari plaatsvindt, weggeven.

Gek van Oranje speelt zich af in zomer 2010 en Nederland blijft maar scoren tijdens het WK Voetbal in Zuid-Afrika. De Oranjefans dromen met elke gewonnen wedstrijd van een plek in de finale, terwijl zij die niks met voetbal hebben de verlaten straten voor zichzelf hebben. In deze licht verhitte gemoedstoestand worden mensen naar elkaar toe of juist verder vanaf elkaar af gedreven, om na de vier weken – als het WK voorbij is – nooit meer dezelfde te zijn.

Voor de film werd een heel blik bekende acteurs opengetrokken. Zo hebben Nasrdin Dchar, Susan Visser, Jan Versteegh, Hannah Hoekstra, Willem Voogd, Abbey Hoes, Martijn Lakemeijer, Esmée van Kampen, Martijn Fisher, Ton Kas, Suzanne Kipping, Ruben Mitchell, Belinda van der SToep, Sanne Wallis de Vries en Susan Radder een rol in Gek van Oranje. Jan Versteegh maakt zijn acteerdebuut.

Winnen!

Wil je dolgraag de première van Gek van Oranje op 12 februari bijwonen? Vul hieronder het winformulier in en maak kans.