Winkelroute-tip!

Cultuur, politiek, Scheveningen en lekker winkelen. Ga lekker een dagje genieten en ontdek het bruisende leven in Den Haag!
Ook al staat Den Haag vooral bekend als belangrijke VN-stad en thuishonk van het parlement, deze stad heeft nog veel meer te bieden. Theatervoorstellingen, festivals en vele culturele activiteiten maar ook leuke eettentjes en unieke winkels. Heb je genoeg van de drukte in de stad? Ga dan lekker even uitwaaien in Scheveningen!

Sla eens de Spuistraat en Wagenstraat over en pak de tram richting de Denneweg. Met deze winkelroute kom je langs de leukste winkels in de Denneweg en het verlengde van deze weg: de Fredriksstraat. Je vindt hier veel exclusieve winkeltjes en restaurants.

Ga naar Marlies Dekkers voor een mooi lingeriesetje, de stoere ontwerpen van deze Nederlandse zitten vol apart touwtjeswerk. Shop bij La Ropa een mooie jeans: hier vind je diverse lengte- en breedte maten. Ook kom je hier mooie blouses en shirts tegen. Om je outfit compleet te maken kun je naar Lollipops gaan voor een mooie tas. Dit Franse accessoires merk heeft sinds kort namelijk ook een concept store in Nederland!

Naar de grotere afbeelding Naar Shopgids.nl

Op Shopgids kun je deze maand een shopper van Lollipops winnen!

Meer winkeltips? Surf naar Shopgids.nl en stel je eigen winkelroute samen.

Naar Shopgids.nl