Door de nieuwe trailer van ‘Wonder Woman 1984’ krijg je helemaal zin in vandaag

wonder woman 1984

Zit je wat laag in je energie vandaag? Kijk dan naar de nieuwe trailer Wonder Woman 1984, het vervolg van Wonder WomanMét geluid aan kijken en je krijgt vanzelf zin in deze dag (en in de film). 

Toen in 2017 Wonder Woman opnieuw (het origineel verscheen al eens in de jaren 70 in de bioscopen) op het witte doek verscheen, bleek het dé blockbuster van het jaar. De wereld was klaar voor een vrouwelijke superheld en actrice Gal Gadot wist deze rol perfect op zich te nemen. Al aan het eind van de film werd duidelijk: een vervolg zou er vast wel komen.

Girlpower:
10 films waarin vrouwen een belangrijke en spraakmakende rol hebben

Wonder Woman 1984

Volgend jaar, op 5 juni om precies te zijn, verschijnt dat vervolg op het witte doek. Dat maakte Warner Bros afgelopen weekend bekend tijdens de Braziliaanse editie van Comic Con (immers, Wonder Woman maakte haar debuut in de strip All Star Comics in december 1941).

Ook in het vervolg speelt Gal Gadot de rol van Diana Prince, die stiekem superheld Wonder Woman is. En heel leuk: Patty Jenkins blijft eveneens de regisseur. Verdere glansrollen zijn weggelegd voor Chris Pine (altijd leuk om naar te kijken), Pedro Pascal en Connie Nielsen.

wonder woman 1984 chris pine
Chris Pine in Wonder Woman 1984

Zoals de naam al doet vermoeden volgen we Wonder Woman tijdens de Koude Oorlog in het jaar 1984. Ze heeft een appeltje te schillen met de iconische schurk Cheetah (gespeeld door Kristen Wiig).

Bekijk hieronder de trailer van Wonder Woman 1984. 

Meer lezen over vrouwen in de filmbranche?
Erfgename van Disney-imperium doet bijzondere uitspraken over geld

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.