Beschuit met muisjes voor Xelly Cabau: visagist bevallen van een zoontje

Xelly Cabau bevallen

Nóg meer babynieuws! Xelly Cabau (33) is bevallen van haar tweede zoontje. Dat onthult de visagist zojuist op Instagram én verklapt ze meteen de zomerse naam van het mannetje.

Xelly deelt twee prachtige foto’s van het ventje, waarvan een samen met zijn broertje. Ze schrijft: ‘Ons tweede zoontje en Yono’s kleine broertje is geboren! 😍❤️ Meet baby Rio Johnny Muller Cabau🥰.’

De tekst gaat verder onder de foto.

Lees ook:
Wauw: Xelly Cabau deelt prachtige foto van babybump

Felicitaties

De gelukswensen van bekend én onbekend Nederland stromen binnen. Zo laat Ellen Hoog achter: ‘Aaaah Xel, gefeliciteerd 😍😍😍.’ Ook Nicolette van Dam reageert: ‘Aaaah gefeliciteerd lieverds! ❤️’ Daarnaast feliciteert ook Ellemieke Vermolen het koppel: ‘Gefeliciteerd zo mooi 💙.’

Tweede kindje

De brunette is bevallen van haar tweede kindje. De zus van Yolanthe onthulde eind vorig jaar haar zwangerschap op Instagram. Het hele gezin poseerde op de bank met de echofoto’s en Xelly verklapte ook al meteen de uitgerekende datum: ‘Juni 2021 ❤️❤️❤️❤️!!!!’ Hun zoontje Yono kijkt op het kiekje in ieder geval al vol trots naar zijn zwangere moeder.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Story | Beeld: ANP
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!