Yaaaas: woon jij in een van deze vijf plaatsen? Dan heb je een heuse kerstwinkel om de hoek

Krijg jij in september al de neiging om kerstmuziek op te zetten, heb je al bedacht in welk thema je dit jaar je huis gaat versieren en eet je glitters als ontbijt? Ga dan even zitten voordat je verder leest.

Deze week zijn namelijk op meerdere plekken pop-up kerstwinkels geopend onder de heerlijke naam: It’s all about Christmas. In het filmpje hieronder zie je hoe de winkel in Bataviastad eruit ziet. En dat is…een beetje alsof je de kersthemel betreedt. Alles wat je met kerst in huis wilt halen vind je hier in alle kleuren, glitters en maten. Van kerststal tot nepsneeuw – de kerstjunkie kan hier z’n hart ophalen.

Hier zitten ze

In Nederland zijn de winkels te vinden in Bataviastad, Beek, Enschede, Rosada Fashion Outlet en Utrecht Hoog Catharijne. Niet bij jou in de buurt? No worries, online kun je ook bij ze losgaan.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Kerstversiering.nl | Beeld: iStock
Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.