Yasmine Pierards en Martin zijn toch wel écht uit elkaar

yasmine en martin bij elkaar

Yasmine Pierards en Love Island’s Martin lijken dit keer toch echt uit elkaar. Was er eerst nog sprake van een verzoening, nu post Yasmine een foto van zichzelf met als bijschrift: ‘Yes this girl is single.’ Saillant detail: ook die foto heeft ze inmiddels verwijderd.

Felt cute might delete later

Het posten en verwijderen van foto’s lijkt het nieuwe handelskenmerk van Yasmine Pierards te zijn. Want wie regelmatig haar Instagram-profiel bekijkt, en dat doen wij tijdens de lockdown, ziet dat ze flink aan het huishouden is.

If you don’t follow me, I don’t follow you

Met dat huishouden begon ze eind april, toen ze alle foto’s samen met Love Island’s Martin van haar profiel verwijderde. Iets wat meteen opviel, want vlak daarvoor verscheen Martin continu in haar stories en op haar feed. Ook Martin had al zijn foto’s met de Ex on the Beach-ster verwijderd. Daarnaast zette Yasmine onder alle foto’s de comments uit, toen weer aan en nu weer uit. Ook bleken de twee reality ‘sterren’ elkaar niet meer te volgen.

Weer bij elkaar?

Vervolgens leek er even sprake van een hereniging: Yasmine en Martin doken weer op in elkaars stories. Bovendien zette Yasmine alle verwijderde foto’s met Martin weer terug op haar feed. Ze gingen elkaar weer volgen, aten samen pasta en dan waren er natuurlijk nog de bijschriften die verwezen naar ‘hun’ appartement. Bij een interieurfoto schreef Yasmine: ‘Our new appartment’. Die zin is inmiddels aangepast naar ‘my new appartment’. En ook de foto’s samen met Martin zijn weer verwijderd.

Eenzijdige communicatie

En dan was er die inmiddels verwijderde foto nog van dit weekend, waarin ze aangaf weer single te zijn. Die foto is inmiddels verwijderd – dûh – en ook de comments onder haar foto’s staan weer uit. Yasmine volgt Martin niet langer op Instagram en vice versa. Het vuur lijkt dus definitief gedoofd tussen de twee. Vinden we jammer, maar wat we ook jammer vinden is dat ze eerst continu all over each other zijn en geen kans onbenut laten om samen te shinen en nu geheimzinnig doen over een vermoedelijke break-up.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.