Auw: Yasmine Pierards deelt pijnlijke sneer uit naar Martin Foru

yasmine pierards sneer

Waarom is het een aantal weken geleden uitgegaan tussen Yasmine Pierards en Martin Foru? De twee leken dolgelukkig met elkaar en gingen toen plots ieder hun eigen weg. Beiden hielden hun lippen stijf op elkaar over de reden van de break-up, maar nu heeft Yasmine een mega sneer naar Martin uitgedeeld waaruit we wel het een en ander kunnen opmaken. 

Yasmine Pierards en Martin Foru waren all over each other; ze verschenen continue – en dan bedoelen we echt cóntínúe – in elkaars stories, waren samen op zoek naar een appartement en schreven posts à ‘you are my soulmate’ onder elkaars foto’s. Kortom: Yasmine en Martin staken hun liefde bepaald niet onder stoelen of banken. En ze leken vrij zeker van elkaar.

Een pijnlijke sneer

Maar van de een op de andere dag verdwenen alle tortelduiffoto’s van ieders Instagram-accounts en bleken ze uit elkaar. Waarom? Daar deden ze geen uitspraak over. Inmiddels zijn we een krappe twee maanden verder en chillt Yasmine met haar nieuwe vriend Tyrone op Ibiza. Onder de eerste foto waarop ze samen met Tyrone poseert, reageren volgers dan ook geschokt. Is ze zo snel over Martin heen? Voor Yasmine is het reden genoeg om van zich af te bijten: ‘No he’s just cold as ice and broke. I don’t like Sebastiana but she was right about everything.’

Alles voor de fame

Om je geheugen even op te frissen: Sebastiana – die Martin leerde kennen in Love Island – liet eerder weten dat Martin’s liefde voor haar nooit oprecht is geweest en dat hij “alles deed voor de fame”. Martin zou hebben meegedaan aan Love Island om beroemd te worden, niet om de liefde te vinden (een beetje zoals Jordy uit De Bachelorette dus). Ook Yasmine lijkt hem nu tot profiteur te bestempelen: was hij alleen met haar samen om beroemd te worden?

Een fluctuerend Instagram-account

In de tussentijd heeft Yasmine haar comment verwijderd, wat we inmiddels gerust haar handelswijze mogen noemen. Tijdens haar relatie met Martin schakelde ze comments onder haar foto’s uit – dan weer aan en toen weer uit. Ook haar bio is even veranderend als het weer: verwees ze gisteren nog naar @tyronehermitt17 als vriend, nu is zijn naam ook weer verwijderd. Gevalletje zelfbescherming of gevalletje teasen?

Bekijk de comment hieronder:

yasmine pierards sneer

Bekijk hier Yasmine’s bio (die ze inmiddels alweer heeft aangepast):

yasmine pierards sneer

Lees ook: Oeh la la: is dit de nieuwe vriend van Yasmine Pierards?

 

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.