Yay! Binnenkort kan je The Sims op je smartphone spelen

Jeugdsentiment! Binnenkort kunnen we The Sims ook spelen op onze smartphone. Uitgever Electronic Arts komt met een nieuwe versie van het spel, genaamd The Sims Mobile.

Het is alweer zeventien jaar geleden dat we voor de eerste keer gezinnen in de mooiste huizen kon samenstellen. Je kon hen laten koken, slapen en vrienden laten maken, maar het leukste was natuurlijk het vuurtje stoken, of zwembadladders laten verdwijnen waardoor de personages verdronken (geef maar toe, dat deed jij ook). Het spel was hartstikke populair en werd door de makers steeds uitgebreid, tot The Sims 4 werd uitgebracht. Nu komt EA met een versie voor de smartphone.

Het is overigens niet de eerste mobiele versie van The Sims. In 2012 kon je al The Sims: Freeplay spelen, maar dat flopte. Het mobiele spel wordt momenteel in Brazilië al gespeeld, als testfase. Wanneer wij The Sims Mobile kunnen downloaden is nog niet duidelijk. Wij wachten in ieder geval met smart!

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron en beeld EA