Yay or nay? Deze slippers zijn geïnspireerd op heuptasjes

Hebben wij het over badslippers, dan is de kans groot dat jij de klassiekers van Adidas noemt. Al zo’n twee jaar beheerst dit praktische campingschoeisel het zomerse straatbeeld en dus vonden ze het bij Nike de hoogste tijd om de concurrentie aan te gaan. Het resultaat: de Benassi Fanny Pack slippers.

En dat zie je helemaal goed: dit zijn slippers met een aangehecht ritstasje. Nike heeft zich hier voor laten inspireren door de comeback van het heuptasje. Op zich begrijpelijk, want het heuptasje is één van de meest trendy accessoires van het moment. En nu dus ook verkrijgbaar in slippervorm, uiteraard voorzien van Swoosh. We zien je al helemaal gaan, naar je eerste beste festival. ‘Even mijn lipstick pakken’ – *buigt naar beneden*. Wat vind jij van de slippers?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

https://www.magazine.nl/abonnement/viva

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.